Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9577

Название: Спеціалізована закусочна на 68 місць у селищі міського типу Ружин Житомирської області
Авторы: Заїка, Катерина Сергіївна
Ключевые слова: виробничий процес
ресторанне господарство
піцерія
об’ємно-планувальне рішення
охорона праці
желе
анчан
Дата публикации: 21-Окт-2020
Аннотация: Дипломний проект викладено на 109 сторінках пояснювальної записки та містить 45 таблиць, 3 рисунка, 3 додатки, 45 інформаційних джерел. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептуру та технологію желе «Сяйво сапфіра» на основі багато антиаксидантами та біологічно активними речовинами чаю анчан. Визначено структурно-технологічну схему спеціалізованої закусочної – піцерії, розроблено виробничу програму. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9577
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП - Заїка (Житомир) на репозитарій.pdf718,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь