Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9577
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 68 місць у селищі міського типу Ружин Житомирської області |
Авторы: | Заїка, Катерина Сергіївна |
Ключевые слова: | виробничий процес ресторанне господарство піцерія об'ємно-планувальне рішення охорона праці желе анчан |
Дата публикации: | 21-Окт-2020 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 109 сторінках пояснювальної записки та містить 45 таблиць, 3 рисунка, 3 додатки, 45 інформаційних джерел. Графічний матеріал включає 4 аркуша.
Розроблено рецептуру та технологію желе «Сяйво сапфіра» на основі багато антиаксидантами та біологічно активними речовинами чаю анчан.
Визначено структурно-технологічну схему спеціалізованої закусочної – піцерії, розроблено виробничу програму.
На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9577 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|