Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9605
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 65 місць у місті Кременчук Полтавської області |
Авторы: | Литвиненко, Ірина Валеріївна |
Ключевые слова: | закусочна ресторанне господарство технологічні розрахунки об'ємно-планувальне рішення охорона праці бланманже рослинне молоко |
Дата публикации: | 22-Окт-2020 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 112 сторінках пояснювальної записки та містить 46 таблиць, 2 рисунка, 2 додатки, 45 інформаційних джерел. Графічний матеріал включає 4 аркуша.
Розроблено рецептури безмолочних желейних страв «Бланманже ДелюксЦитрус» та «Бланманже Делюкс-Банан» на основі використання «вівсяного молока».
Визначено структурно-технологічну схему закусочної – піцерії, що спеціалізується на виготовленні римської піци та розроблено виробничу програму, яка обгрунтована тенденціями попиту споживачів. На основі
розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9605 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|