Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9605

Название: Спеціалізована закусочна на 65 місць у місті Кременчук Полтавської області
Авторы: Литвиненко, Ірина Валеріївна
Ключевые слова: закусочна
ресторанне господарство
технологічні розрахунки
об’ємно-планувальне рішення
охорона праці
бланманже
рослинне молоко
Дата публикации: 22-Окт-2020
Аннотация: Дипломний проект викладено на 112 сторінках пояснювальної записки та містить 46 таблиць, 2 рисунка, 2 додатки, 45 інформаційних джерел. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептури безмолочних желейних страв «Бланманже ДелюксЦитрус» та «Бланманже Делюкс-Банан» на основі використання «вівсяного молока». Визначено структурно-технологічну схему закусочної – піцерії, що спеціалізується на виготовленні римської піци та розроблено виробничу програму, яка обгрунтована тенденціями попиту споживачів. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9605
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП - Литвиненко (Полтава) на репозитарій.pdf726,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь