Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9638

Название: Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламом
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Бородай, Анжела Борисівна
Дата публикации: 25-Окт-2020
Серия/номер: № 142966;
Аннотация: Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме до галузі ресторанного господарства, зокрема до виробництва нових видів десертних страв з додаванням рослинної сировини. Композиція інгредієнтів для приготування панна коти, що містить вершки, цукор, желатин, воду, та додатково містить желюючий сік з хеномелесу та білий шоколад. Використання жельованого соку та білого шоколаду дозволяє розширити асортимент жельованих солодких страв підвищеної смакової, харчової та біологічної цінності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9638
Располагается в коллекциях:Патенти (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламом.pdf401,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь