Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9638
|
Название: | Композиція інгридієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату з кавовим шламом |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна Бородай, Анжела Борисівна |
Дата публикации: | 25-Окт-2020 |
Серия/номер: | № 142966; |
Аннотация: | Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме до галузі ресторанного господарства, зокрема до виробництва нових видів десертних страв з додаванням рослинної сировини.
Композиція інгредієнтів для приготування панна коти, що містить вершки, цукор, желатин, воду, та додатково містить желюючий сік з хеномелесу та білий шоколад. Використання жельованого соку та білого шоколаду дозволяє розширити асортимент жельованих солодких страв підвищеної смакової, харчової та біологічної цінності. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9638 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|