Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9952

Название: Удосконалення технології солодких жельованих страв за рахунок відходів рослинної сировини.
Авторы: Рябоконь, Сергій Олександрович
Ключевые слова: пюре з айви, желюючий сік з порічок мус, міцність, пінність, органічні кислоти, пектинові речовини
Дата публикации: 20-Дек-2020
Аннотация: Магістерська робота присвячена удосконаленню технології солодких страв за рахунок використання пюре з айви та желюючого соку з порічок. Досліджені особливості хімічного складу пюре з айви та желюючого соку з порічок. Проаналізовано можливість використання їх в технології жельованих солодких страв. Обгрунтовано та експериментально доведено доцільність використання пюре з айви та желюючого соку з порічок при виробництві мусів з метою розширення асортименту страв та збагачення їх комплексом біологічно активних речовин сировини. Розроблено технології і рецептури нових солодких жельваних страв з використанням пюре з айви та желюючого соку з порічок. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених десертів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9952
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рябоконь Сергій Олександрович.pdf357,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь