Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9953
|
Название: | Удосконалення технології десертів за рахунок використання вторинної ро-слинної сировини |
Авторы: | Антонюк, Максим Михайлович |
Ключевые слова: | пюре з обліпихи пюре з банану агар-агар самбук місність пінність органічні кислоти пектинові речовини |
Дата публикации: | 20-Дек-2020 |
Аннотация: | Магістерська робота присвячена удосконаленню технології десертів за рахунок використання пюре з обліпихи. Досліджені особливості хіміч-ного складу пюре з обліпихи. Проаналізовано можливість використання їх в технології жельованих солодких страв.
Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання пюре з обліпихи при виробництві самбуків з метою розширення асортименту страв та збагачення їх комплексом біологічно активних речовин сировини.
Встановлено можливість заміни яєчного білку на банонове пюре без суттевого впливу на структурно-механічні властивості готової страви.
Розроблено технології і рецептури нових десертів з використанням пюре з обліпихи та банану.
Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показни-ки розроблених десертів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9953 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|