Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9953

Название: Удосконалення технології десертів за рахунок використання вторинної ро-слинної сировини
Авторы: Антонюк, Максим Михайлович
Ключевые слова: пюре з обліпихи, пюре з банану, агар-агар, самбук, місність, пінність, ор-ганічні кислоти, пектинові речовини.
Дата публикации: 20-Дек-2020
Аннотация: Магістерська робота присвячена удосконаленню технології десертів за рахунок використання пюре з обліпихи. Досліджені особливості хіміч-ного складу пюре з обліпихи. Проаналізовано можливість використання їх в технології жельованих солодких страв. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання пюре з обліпихи при виробництві самбуків з метою розширення асортименту страв та збагачення їх комплексом біологічно активних речовин сировини. Встановлено можливість заміни яєчного білку на банонове пюре без суттевого впливу на структурно-механічні властивості готової страви. Розроблено технології і рецептури нових десертів з використанням пюре з обліпихи та банану. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показни-ки розроблених десертів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9953
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Антонюк Максим Михайлович (1).pdf370,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь