Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9954

Название: Розробка технології напівфабрикатів із перепелів
Авторы: Вєтров, Олександр Романович
Ключевые слова: м'ясо перепелів, м’ясні мариновані напівфабрикати, лимон, гранат, технологічні властивості, споживчі показники
Дата публикации: 20-Дек-2020
Аннотация: розроблено рецептури напівфабрикатів та технологічну картку на них; виготовлено зразки напівфабрикатів та страви із них, визначено вихід, втрати при тепловому оброблянні, стандартні фізико-хімічні, органолептичні показники страв; проведена експертна дегустаційна оцінка страв із удосконалених напівфабрикатів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9954
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Вєтров репозитарій.doc189,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь