Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9954
|
Название: | Розробка технології напівфабрикатів із перепелів |
Авторы: | Вєтров, Олександр Романович |
Ключевые слова: | м'ясо перепелів, м’ясні мариновані напівфабрикати, лимон, гранат, технологічні властивості, споживчі показники |
Дата публикации: | 20-Дек-2020 |
Аннотация: | розроблено рецептури напівфабрикатів та технологічну картку на них; виготовлено зразки напівфабрикатів та страви із них, визначено вихід, втрати при тепловому оброблянні, стандартні фізико-хімічні, органолептичні показники страв; проведена експертна дегустаційна оцінка страв із удосконалених напівфабрикатів |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9954 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|