Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9956

Название: Удосконалення технології паштетів для харчування школярів
Авторы: Лавренчук, Валентин Олександрович
Ключевые слова: фізіологічні норми харчування
індичатина
печінка індича
айва
хімічний склад
технологічні властивості
паштет
Дата публикации: 20-Дек-2020
Аннотация: розділі наведені результати та аналіз моделювання рецептур паштетів, досліджень хімічного складу та технологічних властивостей м’ясних паштетів; проведено оптимізацію процесу виготовлення паштетів та математичну обробку результатів досліджень
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9956
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Лавр репозитарій.doc179 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь