Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9957

Название: Розробка технології м'ясо-рослинних паштетів із м’яса перепелів
Авторы: Польщиков, Дмитро Ігорович
Ключевые слова: паштет, перепелятина, печінка і серце перепелині, цвітна капуста, технологічні властивості, м’ясо-рослинні модельні фарші, дегустація
Дата публикации: 20-Дек-2020
Аннотация: За комплексом емпіричних досліджень визначено, що розроблені паштети мають підвищені технологічні здатності (вологоутримуючу, жироутримуючу, стійкість фаршевої емульсії) та споживчі органолептичні характеристики, оскільки містять достатню кількість повноцінних білків, зменшено вміст тваринних жирів, введено у продукт баластні та мінеральні речовини, вітаміни. На основі узагальнення та аналізу отриманих результатів лабораторних досліджень розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва запеченого м’ясо-рослинного паштету із вмістом 40% овочевих компонентів «Вишуканий»
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9957
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Польщ. репозитарійdoc.doc190,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь