|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9962
|
| Название: | Удосконалення технології соусів з використанням бобової сировини |
| Авторы: | Кулик, Олександр Ігорович Положишникова, Людмила Олександрівна |
| Ключевые слова: | соуси емульсії бобова сировина нут сочевиця |
| Дата публикации: | 2020 |
| Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Библиографическое описание: | Кулик О. І. Удосконалення технології соусів з використанням бобової сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександр Ігорович Кулик ; наук. кер. Л. О. Положишникова. – Полтава, 2020. – 45 с. |
| Аннотация: | Мета і завдання дослідження. Мета роботи – теоретично обґрунтувати та удосконалити технологію соусів з використанням бобової сировини.
Для досягнення мети було поставлено та вирішено низку взаємопов’язаних між собою завдань:
1. Визначити вид добавки із бобових культур;
2. Здійснити фізико-хімічні дослідження нутового та сочевичного пюре;
3. Розробити модельні зразки соусів емульсійного типу на основі соусу майонезу із використанням нутового та сочевичного пюре;
4. Дослідити фізико-хімічні, органолептичні, мікробіологічні показники соусу майонезу та модельних зразків соусів із нутовим та сочевичним пюре.
5. Провести аналіз рецептурного складу та технологічного процесу контрольного та дослідних зразків.
6. Визначити хімічний склад та харчову цінність соусів емульсійного типу.
7. Розробити проект нормативної документації на розроблені соуси.
8. Визначити економічну ефективність.
Об’єкт дослідження – технології соусів емульсійного типу з використанням бобових культур.
Предмет дослідження – нут, сочевиця, нутове та сочевичне пюре, модельні емульсії, соуси емульсійного типу.
Методи дослідження – стандартні фізико-хімічні, органолептичні, мікробіологічні, методи планування і математичної обробки експериментальних даних з використанням комп’ютерних технологій. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9962 |
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (для НРАТ) Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|