Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9962

Название: У досконалення технології соусів з використанням бобової сировини
Авторы: Кулик, Олександр Ігорович
Ключевые слова: соуси
емульсії
бобова сировина
нут сочевиця
Issue Date: 20-Dec- 20
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9962
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Кулик О.І.docx148,47 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback