Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9969

Название: Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок баштанних культур
Авторы: Гайко, Артур Васильович
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: диня
сорбе
технологія
дієтична добавка
Дата публикации: 22-Дек-2020
Аннотация: Обґрунтовано вибір та проведено фізико-хімічні дослідження плодів дині пізньостиглих сортів. Визначено вплив складових частин плоду на вихід соку. Досліджено вплив низьких температур на фізико-хімічні та реологічні показники соку з дині. Доведено доцільність зберігання напівфабрикатів за умов заморожування. Обгрунтовано вибір рослинних компонентів для сорбе на основі дині ¬– пюре з шпинату та сік лимону. Розроблено технологію сорбе “Лятня прохолода”. Доведено, що десерт за розробленою технологією має біологічну цінність. Досліджено показники якості сорбету впродовж зберігання та визначено раціональні терміни. Визначено контрольні та критичні точки на технологічному процесі. Представлено проект нормативної документації.
Описание: Сорбет за розробленою технологією рекомендуємо для споживання у щоденному харчовому раціоні для підсилення імунної системи організму людини. Розробки вважаємо перспективними для подальших досліджень з наступним впровадженням у виробництво.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9969
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Gayko A.V..pdf892,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь