|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1471 до 1490 из 12923
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2011 | Використання рослинних барвників для екологізації та світлостабізації целюлозомістких текстильних полотен | Мартосенко, М. Г.; Семак, З. М.; Похалюк, О. В. |
Апр-2023 | Використання ChatGPT для написання контент-плану у соціальних мережах | Іваннікова, Марина Миколаївна; Клименко, Вікторія |
3-Фев-2020 | Використання HR-брендингу в контексті забезпечення конкурентоспроможності територій | Чернухін, Богдан Сергійович |
28-Апр-2021 | ВИКОРИСТАННЯ LMS MOODLE ПРИ ПІДГОТОВЦІ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ | Шевцов, Іван Миколайович; Кононец, Наталія Василівна |
2018 | ВИКОРИСТАННЯ MICROSOFT PROJECT В УПРАВЛІННІ ПРОЕКТАМИ | Кононец, Наталія Василівна |
13-Янв-2021 | Використання SWOT- і PEST-аналізів для досягнення стратегічних орієнтирів розвитку закладу вищої освіти | Нестуля, О. О.; Педченко, Н. С. |
1999 | Використання АВС-аналізу в сфері маркетингу. | Боровиков, Олександр Володимирович; Рубен, Райнер |
Мар-2015 | Використання автоматизованих систем наукових досліджень в аналізі динамічних даних | Васильєва, Л. В.; Гетьман, І. А. |
2009 | Використання автоматизованої системи управління в діяльності мережевого вищого навчального закладу | Рогоза, Микола Єгорович; Герман, Наталія Володимирівна; Іванов, Юрій Васильович; Кулібаба, В'ячеслав Валерійович |
2018 | Використання авторегресійних моделей при прогнозуванні валютного курсу | Юрченко, А. |
26-Май-2020 | Використання агрономічного потенціалу УФ-С випромінювання для підвищення передпосівних якостей насіння моркви | Семенов, А. О.; Короткова, І. В.; Сахно, Т. В.; Маренич, М. М. |
31-Май-2016 | Використання антиоксидантів лікарко-технічної сировини для кондитерських жирів | Пахомова, Інна Володимирівна |
Мар-2014 | ВИКОРИСТАННЯ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ЯК ЗАПОРУКА БЕЗПЕЧНОСТІ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ | Оносова, І. А.; Рачинська, З. П. |
Апр-2010 | Використання апарату нечітких множин комбінаторній оптимізації | Ємець, Олександра Олегівна |
Окт-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Чоні, Інна Володимирівна |
3-Дек-2020 | Використання батату в технології виробів з кексового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2019 | Використання безкоштовного програмного забезпечення в навчанні студентів-програмістів | Олексійчук, Юрій Федорович |
2015 | Використання безформальдегідних препаратів для малозминального оброблення льоновмісних текстильних матеріалів | Мартосенко, М. Г.; Пахолюк, О. В. |
2018 | ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М'ЯСОМІСТКИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
24-Фев-2021 | Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних страв | Крайнова, Владислава Вячеславівна |
Отображение результатов 1471 до 1490 из 12923
|