|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 6154 до 6173 из 12807
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 21-Апр-2023 | Новації Національного банку України щодо оцінки стійкості банківської системи | Герчіков, Микита Олександрович |
Окт-2016 | Новації Четвертої директиви Європейського Союзу щодо протидії відмиванню коштів | Єгоричева, Світлана Борисівна |
5-Май-2014 | Новая версия ИСО/МЭК 17024 | Волкова, Надежда; Муллин, Александр; Сахно, Тамара |
Май-2004 | Нове відсікання в задачах комбінаторної оптимізації на вершинно розташованих множинах | Чілікіна, Тетяна Василівна |
2010 | Новий асортимент одягових котоніновмісних трикотажних полотен | Мартосенко, М. Г.; Семак, Б. Д. |
10-Сен-2013 | Новий підхід у викладанні дисципліни «Дослідна робота» як форма підвищення професійної підготовки товарознавців | Губа, Людмила Миколаївна; Басова, Юлія Олександрівна |
20-Дек-2022 | Новий рівень бізнесу в Україні під час війни | Лозова, О. В.; Попова, Є. І. |
13-Май-2016 | Нові аспекти викладання дисципліни «Документознавство» в межах спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна діяльність» | Лугова, Т. А.; Панькевич, О. О. |
8-Дек-2020 | НОВІ ВИДИ БІСКВІТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВИДІВ БОРОШНА | Руденко, А. В.; Строкань, К. І.; Положишникова, Л. О. |
2011 | Нові види борошняних кондитерських виробів в Україні | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Окт-2019 | Нові види господарської діяльності як резерв розширення предмета регулювання господарським законодавством | Деревянко, Богдан Володимирович; Деревянко, Богдан Владимирович; Derevyanko, Bogdan |
2011 | Нові види функціональних продовольчих товарів та їх оцінка | Володько, Ольга Василівна; Назаренко, В.О. |
6-Апр-2017 | Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування | Володько, Ольга Василівна |
2017 | Нові конструкційні матеріали із радіаційно-захисними властивостями | Володько, Ольга Василівна |
17-Июн-2016 | Нові лікувально-профілактичні продукти з рослинної сировини | Олійник, Людмила Борисівна |
2005 | НОВІ МОЖЛИВОСТІ В ТЕХНОЛОГІЇ ФАРБУВАННЯ | Порхунов, Олександр Іванович; Порхунов, Олександр Олександрович; Любимов, Олександр Гаврилович; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Приходько, Микола Васильович |
12-Сен-2016 | НОВІ ПІДХОДИ ДО ЗМІСТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ БУХГАЛТЕРА | Карпенко, Ольга Василівна |
17-Июн-2020 | Нові підходи у фізичному вихованні зі студентами з послабленим здоров'ям в умовах переходу до нових методів у навчальному процесі | Симоненко, Наталія Олександрівна; Васецький, Ігор Анатолійович |
19-Дек-2019 | Нові підходи у фізичному вихованні зі студентами з послабленим здоров’ям в умовах переходу до нових методів у навчальному процесі | Симоненко, Наталія Олександрівна; Васецький, Ігор Анатолійович |
28-Янв-2022 | Нові способи ферментації огірків | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Отображение результатов 6154 до 6173 из 12807
|