Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11626

Название: Нові способи ферментації огірків
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: огірки, ферментація, пряно-ароматична сировина, соління
Issue Date: 28-Jan-2022
Серия/номер: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв»;21 грудня 2021 року, м. Полтава, С. 53-56
Аннотация: з метою задоволення попиту споживачів, вітчизняними науковцями розробляються та впроваджуються у виробництво інноваційні способи соління огірків із використанням нетрадиційної рослинної сировини та рецептурних складових, обсяги виробництва яких орієнтовані на дрібні переробні підприємства
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11626
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Матеріали Всеукр. наук.-практич. конф. Інноваційні та РзбТХВ.pdf3,23 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback