Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11626
|
Название: | Нові способи ферментації огірків |
Авторы: | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Ключевые слова: | огірки ферментація пряно-ароматична сировина соління |
Дата публикации: | 28-Янв-2022 |
Библиографическое описание: | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв»;21 грудня 2021 року, м. Полтава, С. 53-56 |
Аннотация: | з метою задоволення попиту споживачів, вітчизняними науковцями розробляються та впроваджуються у виробництво інноваційні способи соління огірків із використанням нетрадиційної рослинної сировини та рецептурних складових, обсяги виробництва яких орієнтовані на дрібні переробні підприємства. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11626 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|