Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11626

Название: Нові способи ферментації огірків
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: огірки
ферментація
пряно-ароматична сировина
соління
Дата публикации: 28-Янв-2022
Библиографическое описание: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв»;21 грудня 2021 року, м. Полтава, С. 53-56
Аннотация: з метою задоволення попиту споживачів, вітчизняними науковцями розробляються та впроваджуються у виробництво інноваційні способи соління огірків із використанням нетрадиційної рослинної сировини та рецептурних складових, обсяги виробництва яких орієнтовані на дрібні переробні підприємства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11626
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Матеріали Всеукр. наук.-практич. конф. Інноваційні та РзбТХВ.pdf3,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь