Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Олійник, Л. Б.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018Вплив рослинних добавок на технологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатівОлійник, Л. Б.; Вишневський, Д. Г.
3-Дек-2019Методичні рекомендації з виконання курсової роботи за навчальної дисиципліни «Інноваційні технології м'ясних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»Олійник, Л. Б.
2019Модифікація технологічних характеристик фаршів із м'яса птиціОлійник, Л. Б.; Гуменюк, А. О.; Лазарик, Г. Ю.
5-Дек-2019Навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Інноваційні технології м'ясних продуктів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня "магістр"Олійник, Л. Б.
3-Дек-2019Навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса", "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" ступеня "магістр"Олійник, Л. Б.
13-Окт-2021Стабілізація структури фаршів з м’яса птиціОлійник, Л. Б.; Михайлик, Т. О.; Лелюх, В. О.
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь