|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Кущ, Лариса Іванівна
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Апр-2023 | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ВОЄННИЙ ЧАС: ПОТОЧНИЙ СТАН ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ | Володько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
14-Ноя-2018 | Досвід упровадження інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні навчальних дисциплін з елементами проектної графіки | Володько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна |
13-Мар-2023 | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень | Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Балась, Ростислав Сергійович |
10-Мар-2023 | КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ЗАМІСЬКИХ ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Пошивайло, Олександра Дмитрівна |
2016 | Методичні рекомендації з виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2018 | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ДИПЛОМНОГО МАГІСТЕРСЬКОГО ПРОЕКТУ студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна |
30-Мар-2021 | ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ | Кущ, Лариса Іванівна; Кисляк, Інна Василівна |
2017 | ПРОГРАМА комплексної бакалаврської практики для студентів 4 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА виробничої практики студентів 5 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА виробничої практики/виробничого стажування для студентів 1 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА організаційної (міжнародної) практики для студентів 3 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2017 | ПРОГРАМА науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» та 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
16-Мар-2023 | Розвиток туристичної та готельно-ресторанної сфер в умовах воєнного стану в Україні | Володько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
5-Дек-2017 | Сучасні технології обслуговування на підприємствах ресторанного господарства | Рогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Кущ, Лариса Іванівна |
2019 | Унікальні готелі, як шлях до збереження культурної спадщини України | Рогова, Наталія Володимирівна; Володько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна |
Отображение результатов 1 до 18 из 18
|