Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Кущ, Лариса Іванівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 18 из 18
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2023ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ВОЄННИЙ ЧАС: ПОТОЧНИЙ СТАН ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
14-Ноя-2018Досвід упровадження інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні навчальних дисциплін з елементами проектної графікиВолодько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна
13-Мар-2023Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішеньКущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Балась, Ростислав Сергійович
10-Мар-2023КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ЗАМІСЬКИХ ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІКущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна; Пошивайло, Олександра Дмитрівна
2016Методичні рекомендації з виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2018МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ДИПЛОМНОГО МАГІСТЕРСЬКОГО ПРОЕКТУ студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТКапліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна
30-Мар-2021ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІКущ, Лариса Іванівна; Кисляк, Інна Василівна
2017ПРОГРАМА комплексної бакалаврської практики для студентів 4 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої практики студентів 5 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої практики/виробничого стажування для студентів 1 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА організаційної (міжнародної) практики для студентів 3 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА переддипломної практики студентів 6 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2017ПРОГРАМА науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «магістр» та 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня «магістр»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
16-Мар-2023Розвиток туристичної та готельно-ресторанної сфер в умовах воєнного стану в УкраїніВолодько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексіївна
5-Дек-2017Сучасні технології обслуговування на підприємствах ресторанного господарстваРогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Кущ, Лариса Іванівна
2019Унікальні готелі, як шлях до збереження культурної спадщини УкраїниРогова, Наталія Володимирівна; Володько, Ольга Василівна; Кущ, Лариса Іванівна
Отображение результатов 1 до 18 из 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь