Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике біскотті
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 21-Янв-2019 | Використання борошна зернових культур у технології біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
3-Окт-2019 | Вівсяне борошно в технології італійського печива | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна |
3-Сен-2018 | Італійське печиво підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана |
Дек-2016 | Особливості технології біскотті і кантуччі | Муха, Юлія Юріївна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
17-Апр-2018 | Рисове борошно в технології біскотті | Кудрик, А. Д.; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
25-Май-2017 | Склад печива біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Муха, Юлія Юріїівна |
Май-2017 | Технологія біскотті з рослинною сировиною підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Муха, Юлія Юріїівна |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|