Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике кальцій

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2014Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gelsПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Білоцерківець, Марина Василівна
2012Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М. А.; Івченко, Н. В.
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
Дек-2019Розроблення технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиТерещенко, Маргарита Віталіївна; Рогова, Алла Леонідівна
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь