Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясні січені вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2011Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В. В.
2008Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна
2010Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна
2009Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь