Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике мадлен

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
28-Апр-2017Бісквітне печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
3-Апр-2017ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН»Шелудько, Вікторія Миколаївна
2020ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВШелудько, Вікторія Миколаївна
29-Мар-2017Кіноа в технології бісквітного печива "Мадлен"Корягін, А. А.; Шелудько, В. М.
26-Фев-2018Композиція інгредієнтів печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, Анжела Анатоліївна
3-Сен-2018ПЕЧИВО «МАДЛЕН» ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІШелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофьєва, Ю. В.
18-Мар-2021Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінностіГорбатько, Д. В.; Шмагло, І. Б.; Шелудько, В. М.
11-Фев-2019Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофєва, Юлія Віталіївна
15-Дек-2020Удосконалення технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіГорбатько, Дмитро Володимирович
Май-2017Улучшение качества бисквитного печенья «Мадлен» с использованием растительного сырьяКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь