Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике мадлен
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 28-Апр-2017 | Бісквітне печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
3-Апр-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН» | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2020 | ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
29-Мар-2017 | Кіноа в технології бісквітного печива "Мадлен" | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
26-Фев-2018 | Композиція інгредієнтів печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, Анжела Анатоліївна |
3-Сен-2018 | ПЕЧИВО «МАДЛЕН» ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофьєва, Ю. В. |
18-Мар-2021 | Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності | Горбатько, Д. В.; Шмагло, І. Б.; Шелудько, В. М. |
11-Фев-2019 | Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Прокофєва, Юлія Віталіївна |
15-Дек-2020 | Удосконалення технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Горбатько, Дмитро Володимирович |
Май-2017 | Улучшение качества бисквитного печенья «Мадлен» с использованием растительного сырья | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|