Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике мармелад

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
22-Июн-2021Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробівБогаєвський, Віталій Владиславович
30-Ноя-2018Використання пюре з обліпихи в технології мармеладівЛевченко, Юлія; Чоні, Інна
23-Июн-2020Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихиГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
Июн-2020Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
2024Розширення асортименту фруктово-ягідного мармеладу за рахунок використання нетрадиційної сировини та її сучасних способів попередньої обробкиСуткович, Тетяна Юліанівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь