Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике масляний бісквіт

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гогулько, Надія Валентинівна
Авг-2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, Алла Леонідівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2016Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквітуПоложишникова, Людмила Олександрівна; Положишникова, Ольга Іванівна
7-Апр-2011Підвищення біологічної цінності бісквітних виробів за рахунок використання борошна з нутуРогова, Алла Леонідівна; Положишніков, Юрій Олександрович
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь