Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике нововведення

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
27-Апр-2018Інноваційний менеджментБондар, О. В; Глєбова, А. О.
2019ІННОВАЦІЯ «TABLE TRACKER» ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ В РЕСТОРАНІ ПРИ ГОТЕЛІЛаврусенко, В. В.; Капліна, Т. В.
2018НОВОВВЕДЕННЯ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ – МОЖЛИВІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЧНОЇ ПОТРЕБИ – У ПЕРСПЕКТИВІТулюля, К. В.; Капліна, Т. В.
2009Психологічна підготовка держслужбовців до впровадження системи управління якістюТодорова, Ірина Степанівна; Todorova, Iryna
13-Дек-2022Удосконалення роботи ресторану при розважальному центрі «Crazy Land» у місті Полтава за рахунок впровадження інноваційГолубєв, Дмитро Володимирович
31-Янв-2020Формування інноваційної культури підприємства в умовах змінДягілев, Микита Ігорович
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь