Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике обліпихове пюре

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
30-Май-2021USING OF SEA BUCKTHORN PUREE IN A MODERN FLOUR PRODUCT TECHNOLOGIESШелудько, Вікторія Миколаївна
2021Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінностіШелудько, В. М.
Ноя-2014Розширення асортименту бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
26-Июн-2017Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен"Шелудько, Вікторія Миколаївна
12-Фев-2018Склад мяких вафельШелудько, Вікторія Миколаївна
Апр-2015Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
4-Ноя-2014Удосконалення технології вафель за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь