Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике обліпихове пюре
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 30-Май-2021 | USING OF SEA BUCKTHORN PUREE IN A MODERN FLOUR PRODUCT TECHNOLOGIES | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2021 | Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності | Шелудько, В. М. |
Ноя-2014 | Розширення асортименту бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
26-Июн-2017 | Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен" | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
12-Фев-2018 | Склад мяких вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Апр-2015 | Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
4-Ноя-2014 | Удосконалення технології вафель за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|