Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3831

Название: Удосконалення технології вафель за рахунок додавання рослинної сировини
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна
Ключевые слова: Бельгійські вафлі
обліпихове пюре
Дата публикации: 4-Ноя-2014
Издатель: ОНАХТ, Одеса
Библиографическое описание: Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2014. –– 368 с.
Аннотация: Застосування у вафельному виробництві різних добавок показує, що рецептури вафельних виробів в останні роки все більше доповнюються новими компонентами з метою одержання продуктів підвищеної біологічної цінності, високих органолептичних характеристик, розширення асортименту і поліпшення якості та збереженості виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3831
ISBN: 966-571-063-х
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Неборак Т. Шелудько В.М. в ОНАПТ 4-5 листопада 2014р.docx19,32 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь