Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3831
|
Название: | Удосконалення технології вафель за рахунок додавання рослинної сировини |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Неборак, Тетяна Григорівна |
Ключевые слова: | бельгійські вафлі обліпихове пюре |
Дата публикации: | 4-Ноя-2014 |
Издатель: | ОНАХТ, Одеса |
Библиографическое описание: | Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2014. –– 368 с. |
Аннотация: | Застосування у вафельному виробництві різних добавок показує, що рецептури вафельних виробів в останні роки все більше доповнюються новими компонентами з метою одержання продуктів підвищеної біологічної цінності, високих органолептичних характеристик, розширення асортименту і поліпшення якості та збереженості виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3831 |
ISBN: | 966-571-063-х |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|