Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике пероксидне число
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 31-Май-2016 | ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна |
31-Май-2016 | Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
30-Июн-2011 | Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти. | Будник, Ніна Василівна |
2018 | Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання. | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Анна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитровна |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|