Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике стійкість піни
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Ноя-2019 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
26-Июн-2020 | Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна |
Авг-2020 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії | Бородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна |
25-Июн-2020 | Удосконалення технології тірамісу з використанням відходів рослин-ної сировини | Цегельник, Тетяна Дмитрівна |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|