Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике харчова й біологічна цінність

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Дек-2024Bикористання вторинної ягідної сировини в технології пшеничного хлібаБородай, Анжела Борисівна; Богинський, Максим Вячеславович
Дек-2023Оптимізація нутрієнтного складу січених м'ясних напівфабрикатів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Вячеслав Васильович; Рубель, Валентин Михайлович
24-Фев-2021Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировиниІсаєнко, Олена Ігорівна
17-Янв-2025Удосконалення технології хлібобулочних виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировиниБогинський, Максим Вячеславович
Янв-2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів із заданими властивостямиПрокопчук, Ольга Василівна
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь