Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике шрот зародків пшениці

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
3-Июн-2021РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІМилуш, Я. В.; Гередчук, А. М.
14-Июн-2021Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінностіМилуш, Ярослав Вікторович
21-Мар-2021Спеціалізована закусочна на 64 місця в місті Роздільна Одеської областіПинтя, Катерина Віталіївна
3-Июн-2021Технологія дієтичних м'ясних продуктів з шротом зародків пшениціГередчук, Аліна Михайлівна; Бондар, Іван Олександрович
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь