|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике десерти
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 3-Апр-2020 | Використання вторинної рослинної сировини в технології десертів | Добринь, Ю. М.; Хомич, Г. П. |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
13-Фев-2024 | Комплексна переробка плодів хеномелесу | Хомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г.; Гонотовий, С. О.; Гонтова, М. А. |
2024 | Нові підходи до проєктування закладів ресторанного господарства | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Володько, Ольга Василівна |
Апр-2018 | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
20-Дек-2020 | Розробка технології десертів з використанням насіння гарбуза | Косенко, Аліна Анатоліївна |
5-Дек-2019 | Розробка технології збивних десертів на основі напівфабрикату із кизилу | Чоні, Інна Володимирівна; Ніколенко, К. А. |
2019 | Удосконалення технології функціональних продуктів за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Никоненко, Богдана Сергіївна |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|