Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике флавоноїди

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використанняХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна
2011Дослідження впливу способу протирання на якісні показники пюре з чорниціХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна
2011Дослідження флавоноїдів у ягодах чорниці та продуктах її переробкиХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович
Ноя-2017Розробка технології фруктових соусів із використанням бананів та соку чорної смородиниХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь