Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике пероксидне число
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 31-Май-2016 | Вплив антиоксидантів природного походження на процеси овиснення жирів для кондитерських виробів | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна |
31-Май-2016 | Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
30-Июн-2011 | Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти | Будник, Ніна Василівна |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Анна Вікторівна; Рогова, Алла Леонідівна; Савенко, Анна Дмитровна |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|