|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Dudnyk, S.
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Contemporary factors and basis of successful management of innovative projects in hotel management | Dudnyk, S.; Kaplina, A.; Kaplina, T.; Дудник, С. О.; Капліна, А. С.; Капліна, Т. В. |
2023 | Development of tourism and hotel-restaurant industry in conditions of martial law in Ukraine | Volodko, О.; Kushch, L.; Dudnyk, S.; Kampov, N. |
2022 | Implementation of the sustainable development priorities of tourism and hotel and restaurant clusters in regions of Ukraine | Maslihan, O.; Kushch, L.; Dudnyk, S.; Goblyk-Markovych, N.; Маслиган, Олена Олександрівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексївна; Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна |
9-Июн-2020 | Increasing zinc content in cake products | Stolyarchuk, V.; Dudnyk, S. |
28-Янв-2021 | Incresing the efficiency of heat and mass exchange in an improved rotary film evaporator for concentration of fruit-andberry purre | Zahorulko, A.; Zagorulko, A.; Yancheva, M.; Ponomarenko, N.; Tesliuk, H.; Silchenko, E.; Paska, M.; Dudnyk, S.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Пономаренко, Н.; Теслюк, Х.; Сільченко, Є.; Паска, М. |
2022 | Methodological basis of formation and development tourist and hotel-restaurant clusters in regions | Maslihan, O.; Goblyk-Markovych, N.; Kushch, L.; Dudnyk, S.; Todierishko, E.; Shafranova, K.; Dyvynska, Y. |
11-Ноя-2021 | Problems of using leavening agent in cake technologies | Kaplina, T.; Stolyarchuk, V.; Dudnyk, S. |
2025 | Quality of products of hotel and restaurant business: theoretical and practical aspects | Kaplina, T.; Rogovaja, N.; Kaplina, A.; Volodko, O.; Myronov, D.; Kyrnis, N.; Dudnyk, S.; Rybakova, S. |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|