Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Гередчук, Аліна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
11-Мар-2024Використання вторинної сировини олійного виробництва в технології фруктово-грильяжних цукерокГередчук, Аліна; Барта, Діана
23-Окт-2020Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихиЛевченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна
11-Мар-2024Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировиниГередчук, Аліна; Панасевич, Вікторія
11-Мар-2024Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировиниГередчук, Аліна; Барта, Діана
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь