Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Добринь, Ю. М.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
3-Апр-2020Використання вторинної рослинної сировини в технології десертівДобринь, Ю. М.; Хомич, Г. П.
21-Ноя-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатівХомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М.
10-Дек-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких стравМихнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
5-Окт-2019Вплив вторинної рослинної сировини на якісні показники оздоблювальних напівфабрикатівДобринь, Ю. М.; Хомич, Г. П.
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь