Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Карпенко, В. Д.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІШутенко, К. О.; Карпенко, В. Д.
2018ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛІ «ОБЕРІГ»Ільченко, М. В.; Карпенко, В. Д.
8-Апр-2020ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛІ «ОБЕРІГ» У м. КИЇВСитник, В. В.; Карпенко, В. Д.
12-Окт-2020ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛІ «ОБЕРІГ» У м. КИЇВСитник, В. В.; Карпенко, В. Д.
2018ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ГОТЕЛІ «ПРОЛІСОК» (м. Гадяч)Ільченко, Я. В.; Карпенко, В. Д.
26-Ноя-2020ЗАПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛІ «ФРЕГАТ» (М. ОДЕСА)Павлицька, Д. А.; Карпенко, В. Д.
26-Ноя-2020ІННОВАЦІЇ В ЕКСКУРСІЙНОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ ПРИ ГОТЕЛЯХУменчук, Г. В.; Карпенко, В. Д.
26-Ноя-2020ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІДубина, Б. В.; Карпенко, В. Д.
8-Апр-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВАТурченко, Д. Д.; Карпенко, В. Д.
2018ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІЄрісов, О. В.; Карпенко, В. Д.
12-Окт-2020ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ У ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВАТурченко, Д. Д.; Карпенко, В. Д.
2018ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІБерднікова, Н. О.; Карпенко, В. Д.
2018ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИПисаний, А. С.; Карпенко, В. Д.
2018СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІМуха, О. С.; Карпенко, В. Д.
2018ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІБліщавенко, О. Т.; Карпенко, В. Д.
21-Окт-2020ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В РИНКОВИХ УМОВАХКарпенко, В. Д.; Карпенко, О. В.
Отображение результатов 1 до 16 из 16

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь