Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Кущ, Л. І.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
28-Фев-2022IMPLEMENTATION OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT PRIORITIES OF TOURISM AND HOTEL AND RESTAURANT CLUSTERS IN REGIONS OF UKRAINEМаслиган, О. О.; Кущ, Л. І.; Дудник, С. О.; Гоблик-Маркович, Н. М.
8-Апр-2020АКТУАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПОЛТАВСЬКОМУ РЕГІОНІЧемеренкова, М. Д.; Кущ, Л. І.
2022Діджиталізація в індустрії гостинностіСкиба, К. С.; Кущ, Л. І.
21-Окт-2020КЛАСИФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗА ХАРАКТЕРОМ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ІННОВАЦІЄЮКапліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Ковінько, О. П.; Кущ, Л. І.
14-Апр-2021КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІКапліна, Т. В.; Кущ, Л. І.
8-Апр-2020ПРОФЕСІЙНА КУЛЬТУРА ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ – ОДИН ІЗ ФАКТОРІВ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІЖувага, А. О.; Кущ, Л. І.
2018СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НА ПОЛТАВЩИНІРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
26-Мар-2019Сучасні тенденції розвитку готельного господарства в регіоніЖувага, А. О.; Кущ, Л. І.
26-Мар-2019Унікальні готелі, як шлях до збереження культурної спадщини УкраїниМороховець, Д. В.; Кущ, Л. І.
21-Мар-2018УПРОВАДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ НОВОВВЕДЕНЬ У ГОТЕЛЯХ УКРАЇНИРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь