Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Кущ, Л. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
28-Feb-2022Implementation of the sustainable development priorities of tourism and hotel and restaurant clusters in regions of UkraineМаслиган, О. О.; Кущ, Л. І.; Дудник, С. О.; Гоблик-Маркович, Н. М.
8-Apr-2020Актуальні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в полтавському регіоніЧемеренкова, М. Д.; Кущ, Л. І.
2022Діджиталізація в індустрії гостинностіСкиба, К. С.; Кущ, Л. І.
21-Oct-2020КЛАСИФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ЗА ХАРАКТЕРОМ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ІННОВАЦІЄЮКапліна, Т. В.; Капліна, А. С.; Ковінько, О. П.; Кущ, Л. І.
14-Apr-2021КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІКапліна, Т. В.; Кущ, Л. І.
8-Apr-2020ПРОФЕСІЙНА КУЛЬТУРА ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ – ОДИН ІЗ ФАКТОРІВ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІЖувага, А. О.; Кущ, Л. І.
2018СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ: ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НА ПОЛТАВЩИНІРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
26-Mar-2019Сучасні тенденції розвитку готельного господарства в регіоніЖувага, А. О.; Кущ, Л. І.
26-Mar-2019Унікальні готелі, як шлях до збереження культурної спадщини УкраїниМороховець, Д. В.; Кущ, Л. І.
21-Mar-2018УПРОВАДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ НОВОВВЕДЕНЬ У ГОТЕЛЯХ УКРАЇНИРогова, Н. В.; Кущ, Л. І.; Рибакова, С. С.
Showing results 1 to 10 of 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback