Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Левченко, Ю. В.
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 21-Ноя-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатів | Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М. |
5-Дек-2019 | Використання нових видів згущувачів в технології соусів | Ярова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П. |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Хомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.; Бондарчук, В. С. |
21-Ноя-2019 | Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування | Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г. |
2022 | Студентроцентроване навчання як засіб розвитку самостійності у здобувачів вищої освіти | Михайлова, А. Е.; Левченко, Ю. В. |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|