Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Левченко, Ю. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
21-Ноя-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатівХомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.; Добринь, Ю. М.
5-Дек-2019Використання нових видів згущувачів в технології соусівЯрова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П.
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівХомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.; Бондарчук, В. С.
21-Ноя-2019Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринуванняХомич, Г. П.; Ткач, Н. І.; Левченко, Ю. В.; Педченко, М. Г.
2022Студентроцентроване навчання як засіб розвитку самостійності у здобувачів вищої освітиМихайлова, А. Е.; Левченко, Ю. В.
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь