Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Олійник, Л. Б.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 3-Дек-2019 | Методичні рекомендації з виконання курсової роботи за навчальної дисиципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» | Олійник, Л. Б. |
5-Дек-2019 | НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня «магістр» | Олійник, Л. Б. |
3-Дек-2019 | НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ У ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня «магістр» | Олійник, Л. Б. |
13-Окт-2021 | Стабілізація структури фаршів з м’яса птиці | Олійник, Л. Б.; Михайлик, Т. О.; Лелюх, В. О. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|