Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Олійник, Л. Б.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 3-Дек-2019 | Методичні рекомендації з виконання курсової роботи за навчальної дисиципліни «Інноваційні технології м'ясних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» | Олійник, Л. Б. |
5-Дек-2019 | Навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Інноваційні технології м'ясних продуктів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня "магістр" | Олійник, Л. Б. |
3-Дек-2019 | Навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса", "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" ступеня "магістр" | Олійник, Л. Б. |
13-Окт-2021 | Стабілізація структури фаршів з м’яса птиці | Олійник, Л. Б.; Михайлик, Т. О.; Лелюх, В. О. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|