Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Роговий, І. С.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2009 | Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна | Головко, М. П.; Верешко, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С.; Чуйко, М. М. |
12-Ноя-2009 | Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення | Жуков, Є. В.; Роговий, І. С. |
24-Апр-2009 | Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового | Головко, М. П.; Роговий, І. С.; Шидакова-Каменюка, О. Г. |
6-Апр-2017 | Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивовар-ного виробництва | Роговий, І. С.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|