|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Шимановська-Діанич, Л. М.
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Дистриб'юторський підхід до управління розвитком підприємства | Шимановська-Діанич, Л. М.; Іщейкін, Т. Є. |
14-Июн-2010 | Кадрове забезпечення управління підприємствами: використання Грід-інфраструктури мережі «УРАН» | Івченко, Є. І.; Шимановська-Діанич, Л. М. |
2015 | Ключові принципи управління дистрибуцією в компанії | Шимановська-Діанич, Л. М.; Іщейкін, Т. Є. |
2019 | Концептуальні підходи до управління ефективністю формування й результативністю використання потенціалу розвитку підприємств та організацій споживчої кооперації | Педченко, Н. С.; Шимановська-Діанич, Л. М. |
2018 | Майнд-менеджмент та інтелект-карти як інструменти креативного менеджменту та розвитку інтелектуального капіталу в умовах формування економіки знань | Шимановська-Діанич, Л. М.; Манжура, О. В.; Іщейкін, Т. Є.; Shymanovska-Dianich, L.; Manzhura, O.; Ischeykin, T. |
2018 | Особливості функціонування та розвитку вищого навчального закладу в умовах становлення економіки знань у контексті розвитку інтелектуального капіталу суспільства | Шимановська-Діанич, Л. М.; Бойко, Г. С.; Shymanovska-Dianich, L.; Boyko, A. |
2019 | Підходи до оцінки ефективності та результативності діяльності торговельного підприємства: сучасний погляд | Шимановська-Діанич, Л. М.; Педченко, Н. С. |
2016 | Підходи до формування корпоративної культури підприємств в умовах євроінтеграційних змін в економіці України | Шимановська-Діанич, Л. М. |
2017 | Процес становлення економіки знань та роль вищого навчального закладу в ньому | Шимановська-Діанич, Л. М.; Рибалко-Рак, Л. А.; Бойко, Г. С. |
18-Дек-2020 | Соціальна відповідальність бізнесу як чинник переходу національної економіки України від «економіки товару» до «економіки людини» | Шимановська-Діанич, Л. М.; Яхно, Т. П. |
2016 | Соціальні функції підприємств та організацій споживчої кооперації | Гросул, В. А.; Шимановська-Діанич, Л. М. |
2018 | Стратегія інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України | Шимановська-Діанич, Л. М.; Гайденко, Є. С.; Shymanovska-Dianich, L.; Gaydenko, E. |
2019 | Сучасні підходи до розвитку системи управління персоналом підприємства в умовах формування постіндустріальної економіки | Шимановська-Діанич, Л. М. |
18-Дек-2020 | Теоретичні передумови формування конкурентних переваг підприємства на основі знань | Гусейнов, Заур Алішах огли; Зейналзаде, Ельвін Джаббар огли; Шимановська-Діанич, Л. М. |
2018 | Цільові орієнтири розвитку кооперативних хлібопекарських підприємств у контексті інноваційного розвитку хлібопекарської галузі | Шимановська-Діанич, Л. М.; Джаман, М. О.; Іщейкін, Т. Є.; Shymanovska-Dianich, L.; Dzhaman, M.; Ischeykin, T. |
Отображение результатов 1 до 15 из 15
|