Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике бісквітний напівфабрикат

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробівРогова, Алла Леонідівна
30-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
19-Май-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лолита Миколаївна
2022Вплив фруктових добавок з вторинної сировини на якість бісквітного тістаГурвич, Дар`я Олександрівна; Хомич, Галина Панасівна
16-Дек-2020Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням нетрадиційної сировиниМамай, Дмитро Олександрович
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь