Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике цукерки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусомЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Денисюк, І. М.
11-Мар-2024Використання вторинної сировини олійного виробництва в технології фруктово-грильяжних цукерокГередчук, Аліна; Барта, Діана
2024Особливості експертизи кондитерських виробівЖумар, Олександр Вячеславович
2023Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна
2022Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександріївна
8-Янв-2021Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінностіТюрікова, Інна Станіславівна; Крайнова, Владислава
Мар-2014Цукерки для спортсменів «Тріумф».Сєногонова Л. І.
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь