|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1502 до 1521 из 12621
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 30-Май-2022 | Використання групових методів у кабінеті іноземної мови зі студентами вищих навчальних закладів | Кононенко, Олена Анатоліївна; Сокуренко, Татьяна; Кришталь, Аліна Михайлівна |
Мар-2015 | Використання дерева квадрантів в імітаційній моделі Manet мережі | Цвєтков, І. О. |
8-Июл-2016 | ВИКОРИСТАННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ В ПОЛТАВСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ | Рогоза, М. Є.; Івченко, Є. І.; Божко, В. І.; Карнаухова, Г. В, |
2010 | Використання дистанційних технологій навчання в Полтавському університеті економіки і торгівлі | Рогоза, Микола Єгорович; Івченко, Євген Ігорович; Божко, Віктор Іванович; Карнаухова, Ганна Василівна |
2011 | Використання дистанційних технологій навчання в Полтавському університеті економіки і торгівлі | Рогоза, Микола Єгорович; Івченко, Євген Ігорович; Божко, Віктор Іванович; Карнаухова, Ганна Василівна |
2013 | Використання дистанційного програмного забезпечення у навчальному процесі | Пащенко, Богдан; Ємець, Єлизавета Михайлівна |
2012 | Використання дистанційної освіти в процесі підвищення кваліфікації працівників фінансових установ | Пожар, Артем Анатолійович; Радченко, Юрій Сергійович |
2009 | Використання діагностичного аналізу в аудиторській діяльності | Артюх, Олена Василівна |
28-Апр-2021 | ВИКОРИСТАННЯ ДОСВІДУ ВАЛЬДОРФСЬКОЇ ПЕДАГОГІКИ ПРИ ВИКЛАДАННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ВНЗ | Кришталь, Наталія Анатоліївна; Кришталь, Аліна Михайлівна |
2015 | Використання досвіду Німеччини у розвитку кредитно–кооперативного сектору національної економіки | Клименко, Віта Іванівна |
11-Июн-2017 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна |
2016 | Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста | Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна |
2004 | Використання екструзії в хлібопекарній промисловості | Олійник, Наталія Вікторівна |
27-Апр-2007 | Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пасти | Будник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович |
18-Май-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ | Кукліна, Корнієнко |
18-Май-2018 | ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В ПІДПРИЄМНИЦЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ | Корнієнко; Жилко |
26-Май-2023 | Використання електротехнічних пристроїв ультрафіолетового випромінювання для знераження продуктів харчування | Cеменов, Анатолій; Харак, Руслан; Семенова, Наталія |
2011 | Використання елементів дистанційного навчання при створенні електронного посібника з дисципліни "Нейронно-мережеві технології в інформатиці" та дослідження якості тестового контролю знань | Гордієнко, Анна Володимирівна; Романова, Наталія Гавриілівна |
7-Май-2018 | Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканини | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Бичков, Ярослав Михайлович |
2007 | Використання єдиного інформаційного простору для забезпечення якості навчального процесу з підготовки конкурентноспроможних фахівців зі спеціальності "Економічна кібернетика" | Рогоза, Микола Єгорович; Козир, Олександр Олександрович; Крещенко, Леонід Федотович |
Отображение результатов 1502 до 1521 из 12621
|