Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 7730 до 7749 из 12623
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
28-Апр-2021ПОНЯТТЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧА ВИЩОЇ ШКОЛИОлєйнікова, Наталя Миколаївна; Кононец, Наталія Василівна
2012Поняття суб’єктності в сучасному психолого-педагогічному дискурсіШехавцова, Світлана Олександрівна
2018Поняття та відмінності колабораційних альянсів від інших форм кооперації в УкраїніПедченко, Н.С.
11-Ноя-2020ПОНЯТТЯ ТА ЗМІСТ ЕКСПЕРТНОГО КОНСАЛТИНГУ ЯК ВИДУ ЕКСПЕРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІГорячова, О. О.; Офіленко, Н. О.
17-Ноя-2020ПОНЯТТЯ ТА СИСТЕМА ЗАГАЛЬНИХ ПОЛОЖЕНЬ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯПалюх, В.А.
20-Окт-2020ПОНЯТТЯ ТА СИСТЕМА ЗАГАЛЬНИХ ПОЛОЖЕНЬ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯПалюх, В. А.
27-Окт-2011Поняття та складові інноваційної культури комерційного банкуЄгоричева, Світлана Борисівна
17-Ноя-2020ПОНЯТТЯ ТА СУТНІСТЬ ДОВІЧНОГО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРАВІ УКРАЇНИРозпутня, А.А.
20-Окт-2020ПОНЯТТЯ ТА СУТНІСТЬ ДОВІЧНОГО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРАВІ УКРАЇНИРозпутня, А. А.
17-Ноя-2020ПОНЯТТЯ ТА ФОРМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРОКУРОРА ТА ІНШИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИУстименко, М.М.
20-Окт-2020ПОНЯТТЯ ТА ФОРМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРОКУРОРА ТА ІНШИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИУстименко, М. М.
18-Окт-2012Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2012Порівння вітчизняної і міжнародної системи класифікації пиваТемченко, А. М.; Юдічева, О. П.
6-Фев-2020Порівняльна експертиза якості господарсько-ботанічних сортів капустиРевенко, Наталія Миколаївна
23-Июн-2021Порівняльна оцінка споживних властивостей, асортимент та конкурентоспроможність йогуртів вітчизняного виробництваОфіленко, Наталія Олександрівна
6-Фев-2020Порівняльна оцінка якості м'яса свинини і яловичиниМатюшенко, Ольга Володимирівна
2018Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
2013Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробниківЖадан, Д. С.; Кайнаш, Алла Петрівна
2015Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництваНазаренко, Валентина Олексіївна
17-Апр-2013Порівняльна характеристика внутрішньо-торговельної та зовнішньо-торговельної документації України на сучасному етапі розвиткуАлександрова, О. В.; Дроздова, О. В.
Отображение результатов 7730 до 7749 из 12623
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь