Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10237

Название: Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста за рахунок використання борошна з нетрадиційних видів сировини
Авторы: Тельна, Ірина Олександрівна
Ключевые слова: борошно зі стулок квасолі
дріжджове тісто
Дата публикации: Фев-2021
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10237
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тельна І.О.docx132,1 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь