Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10434
|
Название: | Ідентифікація та фальсифікація майонезу |
Авторы: | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Ключевые слова: | макування ідентифікація майонез майонезний соус |
Дата публикации: | 19-Апр-2021 |
Серия/номер: | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору», 2020;м. Полтава, 24 березня 2021 року |
Аннотация: | Одним із засобів ідентифікації товару є його маркування.Проведена ідентифікація майонезу шляхом вивчення маркування транспортної та спожиткової тари. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10434 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|