Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи (архів) >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10434

Название: Ідентифікація та фальсифікація майонезу
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: макування, ідентифікація, майонез, майонезний соус
Issue Date: 19-Apr-2021
Серия/номер: Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору», 2020;м. Полтава, 24 березня 2021 року
Аннотация: Одним із засобів ідентифікації товару є його маркування.Проведена ідентифікація майонезу шляхом вивчення маркування транспортної та спожиткової тари.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10434
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференці_2021.docx.pdf5,7 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback