Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10434

Название: Ідентифікація та фальсифікація майонезу
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: макування, ідентифікація, майонез, майонезний соус
Дата публикации: 19-Апр-2021
Серия/номер: Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору», 2020;м. Полтава, 24 березня 2021 року
Аннотация: Одним із засобів ідентифікації товару є його маркування.Проведена ідентифікація майонезу шляхом вивчення маркування транспортної та спожиткової тари.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10434
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференці_2021.docx.pdf5,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь