Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10675
|
Название: | Характеристика асортименту майонезної продукції вітчизняного виробництва |
Авторы: | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
Ключевые слова: | майонез майонезний соус виробники асортимент |
Дата публикации: | 28-Май-2021 |
Серия/номер: | Матеріали VIII міжнародної науково-практичної конференції "Сучасне метріалознавство та товарознавство: теорія практика освіта"; м. Полтава, 22–23 квітня 2021 року С. 84-88 |
Аннотация: | Майонез використовують як приправу для поліпшення смаку і засвоюваності продуктів, як добавку для виготовлення овочевих, рибних і мʼясних страв в домашній кулінарії та на підприємствах ресторанного господарства, а також для приготування бутербродів і десертів 90 % майонезної продукції представлено на українському ринку вітчизняного виробництва. Найпотужнішими вітчизняними виробниками України є ПрАТ «Волиньхолдинг»,
ПрАТ «Чумак», ТМ «Щедро» та ТМ «Королівський смак». |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10675 |
ISBN: | 978-966-184 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|