Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10680

Название: Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктів
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Флока, Людмила Валеріївна
Дата публикации: 2021
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Бірта Г.О. Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктів/ Г.О. Бірта, Ю.Г.Бургу, Л.В. Флока, М.А.Атаман // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 60-річчю освітньої діяльності Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (м.Полтава, 22–23 квітня 2021 року). – Полтава: ПУЕТ, 2021. – С.100-103.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10680
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник 2021 р._Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктів.pdf725,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь