Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10680
|
Название: | Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктів |
Авторы: | Бірта, Габріелла Олександрівна Бургу, Юрій Георгійович Флока, Людмила Валеріївна |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Бірта Г.О. Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктів/ Г.О. Бірта, Ю.Г.Бургу, Л.В. Флока, М.А.Атаман // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 60-річчю освітньої діяльності Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (м.Полтава, 22–23 квітня 2021 року). – Полтава: ПУЕТ, 2021. – С.100-103. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10680 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|