Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10710

Название: Сучасні тенденції розвитку ринку шоколадних виробів
Авторы: Ткаченко, Аліна Сергіївна
Губа, Людмила Миколаївна
Басова, Юлія Олександрівна
Кобищан, Ганна Дмитрівна
Ключевые слова: якість
безпечність
Дата публикации: 1-Июн-2021
Серия/номер: Матеріали міжнародної конф. : (Львів, 25 вересня 2020 року);
Аннотация: У збірнику опубліковано матеріали Міжнародної конференції «Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення». В матеріалах представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень щодо наукового забезпечення якості та безпечності основних груп харчових продуктів й сировини, управління якістю і безпечністю харчових продуктів, продукції громадського харчування, сільськогосподарської продукції на агропродовольчих ринках, поліпшення якості те безпечності харчових продуктів і методів їх контролю, сучасного стану та перспектив зростання виробництва органічної продукції в Україна та світі та сучасних проблем підготовки фахівців з товарознавчого і технологічного профілю.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10710
ISSN: 978-617-602-279-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Конф. ЛТЕУ 25.09.20-страницы-1-2,203-205,219-224.pdf2,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь