| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10710 |  
 
| Название: | Сучасні тенденції розвитку ринку шоколадних виробів |  | Авторы: | Ткаченко, Аліна Сергіївна Губа, Людмила Миколаївна
 Басова, Юлія Олександрівна
 Кобищан, Ганна Дмитрівна
 |  | Ключевые слова: | якість безпечність
 |  | Дата публикации: | 1-Июн-2021 |  | Серия/номер: | Матеріали міжнародної конф. : (Львів, 25 вересня 2020 року); |  | Аннотация: | У збірнику опубліковано матеріали Міжнародної конференції «Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення».
В матеріалах представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень  щодо наукового забезпечення якості та безпечності основних груп харчових продуктів й сировини, управління якістю і безпечністю харчових
продуктів,
продукції громадського харчування, сільськогосподарської продукції на агропродовольчих ринках, поліпшення якості те безпечності харчових продуктів і методів їх контролю, сучасного стану та перспектив
зростання виробництва органічної продукції в Україна та світі та сучасних проблем підготовки фахівців з товарознавчого і технологічного профілю. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10710 |  | ISSN: | 978-617-602-279-4 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |