| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11053 |  
 
| Название: | Перспективи розширення асортименту м'ясних продуктів із птиці |  | Авторы: | Вєтров, Олександр Романович |  | Ключевые слова: | м'ясо птиці комбіновані продукти
 |  | Дата публикации: | Дек-2020 |  | Издатель: | ПУЕТ |  | Библиографическое описание: | Матеріали VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь в ХХІ сторіччі» |  | Аннотация: | Науково-дослідна робота студентів магістратури спрямована на розроблення нових і удосконалення існуючих технологій виробів із м’яса та субпродуктів гусей та перепелів за рахунок нетрадиційного використання м’ясної сировини та введення у рецептуру виробів нової рослинної сировини. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11053 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |