Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11053

Название: Перспективи розширення асортименту м`ясних продуктів із птиці
Авторы: Вєтров, Олександр Романович
Ключевые слова: м'ясо птиці, комбіновані продукти
Дата публикации: Дек-2020
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Матеріали VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь в ХХІ сторіччі»
Аннотация: Науково-дослідна робота студентів магістратури спрямована на розроблення нових і удосконалення існуючих технологій виробів із м’яса та субпродуктів гусей та перепелів за рахунок нетрадиційного використання м’ясної сировини та введення у рецептуру виробів нової рослинної сировини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11053
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Олійник ЛБ .docx18,4 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь