Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11053

Название: Перспективи розширення асортименту м`ясних продуктів із птиці
Авторы: Вєтров, Олександр Романович
Ключевые слова: м'ясо птиці, комбіновані продукти
Issue Date: Dec-2020
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Матеріали VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь в ХХІ сторіччі»
Аннотация: Науково-дослідна робота студентів магістратури спрямована на розроблення нових і удосконалення існуючих технологій виробів із м’яса та субпродуктів гусей та перепелів за рахунок нетрадиційного використання м’ясної сировини та введення у рецептуру виробів нової рослинної сировини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11053
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тези Олійник ЛБ .docx18,4 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback